053/83 71 80 - info@baeld.be
© 2016 D. Baeld - Webdesign thinline.be

Hedendaags tot authentiek.

Buitenverhardingen voor uw oprit, terras of uw tuin maken deel uit van het totaalzicht van uw woning of project. Ze verdienen bijzondere aandacht op gebied van keuze in materiaal en kwaliteit. Wij hebben dan ook een enorm aanbod aan hedendaagse materialen zoals groot formaat tegels, beton en natuursteenproducten maar ook zeer unieke en authentieke materialen zoals herbruik -kasseien en -mozaikkassei. Voor elk project kunnen wij u begeleiden in het maken van de juiste keuze. Voor elk materiaal hebben wij de gepaste plaatsingsmethode en beschikken wij over de nodige machines om de plaatsing zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Maatwerk en afwerking.

Voor elke soort verharding hebben wij ook een gepaste oplossing voor de afwerking. Of het nu gaat om boordstenen, traptreden of keermuren, hierin bieden wij een waaier van mogelijkheden. Wanneer standaardformaten niet de juiste oplossing bieden, stappen we over op maatwerk.

In evenwicht.

Ook op ecologisch gebied proberen wij steeds te inoveren door het gebruik van waterdoorlatende verhardingen en bewuste keuzes van erkende materialen met FSC-label, Fair Stone Label en COPRO keuring.

Contacteer ons Ontdek onze projecten