Skip to content

Over ons

Bij Bael D weten wij als geen ander hoe stressvol ontwerpen kan zijn. Je hebt zo veel mogelijkheden, materialen, aanbieders, inspiratiesites, magazines,… Kortom je ziet al snel het bos door de bomen niet meer én daarom zijn wij er! Wij inspireren én ondersteunen jouw project van A tot Z en checken vooral de haalbaarheid van jullie tuindromen.

We kunnen allemaal iets maar niemand kan alles. Daarom omringt Bael Dimitri zich met een professioneel team én werken wij alleen samen met de meest kwalitatieve bedrijven en producten.

Exclusief buitenleven.
Laat u overtuigen.

Wanneer jullie interesse hebben om jullie buitenleven onder handen te laten nemen door Buitenleven Projecten Bael D dan komen wij graag eerst ter plaatse voor een gesprek, een plaatsbezoek. Wij brengen materiaal mee ter inspiratie, zorgen voor een correcte opmeting, noteren jullie wensen en voorkeuren en gaan nadien aan de slag.

Wij nemen de tijd voor de opmaak van de offerte voor jullie project. Wij vermelden alle details, materiaalkeuze, alternatieven zodat jullie voor geen verrassingen komen te staan. Details en transparantie zijn immers heel belangrijk voor ons. Eens de offerte opgemaakt is gieten wij deze in een real life ontwerp. Zo kunnen jullie al even kennismaken met jullie buitenleven en focussen op de details.

Wanneer jullie overtuigd zijn van onze vakkennis, de offerte naar jullie wensen werd uitgewerkt of werd  aangepast, slaan wij de handen in elkaar en plannen jouw buitenleven project in. Even voor de werken zullen uitgevoerd worden contacteren wij jullie om af te spreken wanneer wij effectief van start zullen gaan. Tijdens de werken zijn wij steeds bereikbaar voor advies en vragen. 

“Coming together is a beginning, keeping together is progress,
working together is success.”