Skip to content

Totaalprojecten

Eén van de sterkste punten van Buitenleven Projecten Bael D: alles gebeurt in eigen beheer. Eén aanspreekpunt, geen overlappingen en geen vertragingen. Wij realiseren alle werken van A tot Z.

De uitvoering en coördinatie van een compleet totaalproject in uw buitenleven moet efficiënt zijn. Enkele toelichtingen bij verschillende facetten van een compleet totaalproject :

  • Zwembaden: Het ultieme vakantiegevoel in uw eigen tuin. Zalig relaxen, spelen in het water, baantjes trekken of drijven in het zonnetje. Deze meerwaarde voor uw tuin is onze corebusiness.
  • Bestratings- en verhardingswerken: Ons team heeft de expertise van de recentste materialen, wij beschikken ook over het modernste materiaal, waardoor we zelfs de meest uitdagende taak aankunnen.
  • Bijgebouwen:  Een strak minimalistisch ontwerp of liever een landelijke stijl? Een eenvoudige overkapping of een overdekt zitgedeelte met complete buitenkeuken. In eigen beheer gaan we voor de hoogste afwerkingsgraad.
  • Verlichting: Functioneel aan oprit, zwembad of bijgebouw – de juiste verlichting creëert de juiste stemming.
  • Beplanting: Ons groenteam volgt bij de aanleg het door u gewenste beplantingsplan. Onderhoudsvriendelijk, op kleur, op maat.
  • Tuindecoratie: Een accent in de vorm van een plantenbak of ornament, een houten of metalen constructie in een minimalistische tuin: ze zijn de eyecatcher in uw buitenleven en zorgen voor het ideale vakantiegevoel.
  • Afsluitingen: Draadafsluitingen, betonplaten, houten schuttingen, tuinpoorten of hekken. Privacy of veilig voor onze kleinsten of vierpotigen.
AnsPhotography_2021_business_EvelyneDimitri_7Y0A0567

Totaalpakket op uw maat.

Op aanvraag zorgen wij voor een zorgeloos verloop van uw project, een architect, een gespecialiseerde onderaannemer voor werken die niet binnen onze vakkennis liggen, expertise of budgetbeheer, de timing dient optimaal te verlopen zodat u deze werken niet als een last aan voelt. Regelmatig opvolgen van de werken en constant overleg met u zorgen voor correct en naar wens uitgevoerd resultaat.

Van A tot Z.

A van aankleding zoals tuinmeubelen, bloembakken, vuurschalen, waterelementen,…tot Z van zorgeloos genieten van het resultaat. Graag staan wij tot uw dienst !

Tijd voor actie in jouw buitenleven?

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste gesprek en advies. Wij denken graag met u mee.