Skip to content

Tuinaanleg

Misschien wel het allerbelangrijkste deel van het buitenleven. Het groene leven. Denk aan de warmte die je ervaart in een groene buitenruimte. Prikkelen, uitnodigen ,nieuwsgierig maken,  allemaal eigenschappen die een goed tuinontwerp in zich draagt.

Op weloverwogen en respectvolle wijze trachten we de natuur een beetje bij te sturen, soms met discrete ingrepen en gebruikmakend van bestaande bomen of sterke elementen. Nieuwe accenten toevoegen die passen in het geheel en er soms uitspringen. Hoe ziet jouw groene oase eruit ?

IMG-1420

Nieuw! Groendaken.

Dé ecologische oplossing – functioneel én mooi! We gaan levende planten op het dak plaatsen die heel wat voordelen voor de woning met zich meebrengen, zoals regenwaterfiltratie, geluiddempende functie en zelfs een isolerende functie.

Geen saai asfalt of EPDM maar een mooi én functioneel groen eiland.

“Wij denken dat wij het zijn die voor onze tuin zorgen. Maar eigenlijk zorgt de tuin voor ons.”

Uw tuin wordt mooier met de tijd, op voorwaarde dat hij goed onderhouden wordt. Na het realiseren van uw project staan wij graag in voor het onderhoud van uw tuin. Wij staan in voor een éénmalige opkuisbeurt van uw tuin of periodiek onderhoud in het voor- en najaar. Zo kan u genieten van een tuin in topvorm.

“To plant a garden is to believe in tomorrow.”

Neem vrijblijvend contact met ons op.