Skip to content

Zwembaden

Op een warme zomerdag een zalig duik nemen, of die eerste lentedagen al eens een verfrissende plons wagen, of op een koele herfstdag chillen aan de rand van jouw verwarmd zwembad om nadien lekker in te dommelen in de ligzetel aan een vuurschaal… We kunnen er niet omheen ons klimaat is aan het veranderen. Een mooi zwembadjaar start midden april en eindigt eind oktober. Dat betekent dat u merendeel van het jaar kan genieten van een vakantiegevoel in uw eigen tuin!

Wij maken u wegwijs in het kiezen van het gepaste type zwembad, zowel bouwkundig op maat als monoblok zwembaden. Wij zoeken steeds naar de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit, van design en comfort.

 

Onze monoblok zwembaden zijn er in allerlei maten en kleuren zodat ze in elke tuin passen. De lengte varieert van 4,5 tot 13,3 meter, de breedte van 2,9 tot 4,5 meter. Alle baden zijn uit het oerdegelijke keramisch composiet met carbon gemaakt. Materiaal dat zelfs in de luchtvaartsector wordt gebruikt. Het is buitengewoon stevig. Een foute keuze kan je dus niet maken.

pool beng

Summer in the city.

Een pareltje in het hart van de stad. 

Geluk is een dag aan het zwembad.

Weer of geen weer, met een poolhouse geniet je elke dag van je tuin of zwembad. Vandaag is een poolhouse veel meer dan de technische ruimte voor de waterfilter en andere benodigdheden voor je zwembad of tuin. Het is een extra leefruimte waar je heerlijk kan ontspannen na een werkdag. Naast functioneel en praktisch kan een poolhouse daarom ook gezellig en mooi zijn. In stijl met je tuin én thuis. Uniek en op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Duik je mee in ons verhaal?

Wacht niet langer en contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek en offerte. 

AnsPhotography_2021_business_EvelyneDimitri_7Y0A0300
DCIM/100MEDIA/DJI_0575.JPG