Skip to content

Verharding

Buitenverhardingen voor uw oprit, terras, rond het zwembad, in een poolhouse of in uw tuin maken deel uit van het totaalzicht van uw woning of buitenleven project. Aangezien duurzaamheid bij ons prioritair is, verdient dit bijzondere aandacht op gebied van keuze in materiaal en kwaliteit. Wij hebben dan ook een groot aanbod aan hedendaagse materialen zoals groot formaat tegels, kwalitatieve keramische tegels, beton en -natuursteenproducten maar ook zeer unieke en authentieke materialen zoals herbruik -kasseien en -mozaïekkassei. 

Maatwerk en afwerking.

Natuur – beton – keramisch.

Voor elke soort verharding hebben wij ook een gepaste oplossing voor de afwerking. Of het nu gaat om boordstenen, traptreden of keermuren, hierin bieden wij een waaier van mogelijkheden. Wanneer standaardformaten niet de juiste oplossing bieden, stappen we over op maatwerk.

In evenwicht.

Ook op ecologisch gebied proberen wij steeds te innoveren door het gebruik van waterdoorlatende verhardingen en bewuste keuzes van erkende materialen met FSC-label, Fair Stone Label en COPRO keuring.

AnsPhotography_2021_event_EvelyneDimitri_7Y0A4775

Project Erpe-Mere

Travertin Classic Beige Antico 

C Line Forest Naturel 

Have the courage to try out new things.

Voor elk project kunnen wij u begeleiden in het maken van de juiste keuze. Voor elk materiaal hebben wij de gepaste plaatsingsmethode en beschikken wij over de nodige machines om de plaatsing zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wij blijven ons continu bijscholen om steeds up-to-date te blijven van de laatste en steeds evoluerende plaatsingstechnieken.

If you can dream it, we can do it!

 Hoe ziet jouw ideale buitenleven eruit? Ga ermee aan de slag! Nu is het perfecte moment. Neem vrijblijvend contact met ons op.